Teo B.V.

Teo B.V. & Kology

TEO B.V, is gevestigd in Amersfoort en heeft meer dan 50 jaar ervaring in verspaningstechniek. Wij leveren alles op het gebied van verspaning, spannen etc. Niet alleen leveren wij producten, maar ook geven wij u alle technische informatie die nodig is. Ondersteuning op uw werkplek, indien gewenst, hoort bij onze service. 

De vraag aan Kology was het aanpassen van de netwerkcomponenten zodat de bestaande internetverbinding goed functioneerd, ook het beheren en monitoren hiervan was deel van de opdracht. Migratie van POP/IMAP naar Exchange Online. Uitfaseren Windows 2012R2 server en overstappen naar de Microsoft O365 Cloud.

Demi Sukel: “Kology dacht proactief mee over de gewenste ICT oplossingen die wij zochten. Ze hielpen ons met de migratie naar O365 van Microsoft en migratie naar Exchange Online . Kology is een fijne organisatie om mee samen te werken. Het feit dat er een persoonlijk contactpersoon was maakte het plaatje wel compleet.”

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”