Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Voor technische vragen kunt u contact opnemen met de Kology servicedesk.

Algemeen contact

Hulp nodig? Kology servicedesk

Contactformulier

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wij werken o.a. voor:

Joke Haaijer: “Kology dacht proactief mee over de telecomoplossing die wij zochten. Ze hielpen ons op weg met de eerst stappen van het belplan. Kology is een fijne organisatie om mee samen te werken. Het feit dat er een persoonlijk contactpersoon was maakte het plaatje wel compleet.”