Tandartspraktijk Kerckebosch

Tandartspraktijk Kerckebosch & Kology

Onze visie is een tandartspraktijk neer te zetten die anders is dan andere praktijken. We willen dat u met een lach de praktijk verlaat, maar ook met een lach al bij voorbaat de praktijk binnen komt. Dit is een unieke praktijk, wij zijn een uniek team, net zoals elke patiënt een uniek persoon is. Twee van de kernwaarden zijn één op één contact en een persoonlijke benadering. Dit is mogelijk doordat wij een klein, hecht team zijn geleid door praktijkhouder Lola Burhani-van der Plas. We werken graag samen met u aan een gezonde mond met wederzijds respect en oprechte interesse voor de persoon achter de mond. 

De logische keus
De keus voor kology ICT was voor mij niet meer dan logisch, vanuit referenties was ik al bekend met de diensten van kology ICT, aldus mevrouw Van der Plas. Ook was het in mijn situatie ideaal om voor kology ICT te kiezen aangezien zij alle IT-diensten voor het mkb onder één dak hebben.

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”