Stichting Rehabilitatie ’92

Stichting Rehabilitatie ’92 & Kology

Stichting Rehabilitatie ‘92 is een instituut dat al ruim 25 jaar een bijdrage levert aan duurzame rehabilitatie en ondersteuning van mensen met beperkingen en participatieproblemen.

De stichting voert zelf geen behandelingen uit, maar biedt bij- en nascholing, training en consultatie op het gebied van psychische rehabilitatie aan hulpverleners. Kolkgy regelde de overstap naar de cloud.

Mandy Pieterson: “Na jaren onze IT ondergebracht te hebben bij een eenmansbedrijf, was de tijd rijp om over te stappen naar een organisatie die beter past bij onze ambities voor de toekomst. Kology voelt aan als een klein bedrijf, is makkelijk benaderbaar. De medewerkers denken mee in oplossingen en zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte. Daarin onderscheidt Kology zich van menig ander IT-bedrijf. Een echte aanrader voor wie een goede, moderne partner zoekt voor IT-oplossingen, maar wel ouderwets goed geholpen wil worden.”

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”