Stel…

Stel… kiest voor Kology als ICT-partner

Kology mag wederom een mooie nieuwe klant verwelkomen! Stel… ontwikkelt, financiert, realiseert en beheert hernieuwbare energieprojecten voor (lokale) overheden en het bedrijfsleven. 

‘Wij zijn erg verheugd dat we deze mooie organisatie aan ons klantenportfolio mogen toevoegen’, reageert directeur Frans Koster van Kology.

Stel…, gevestigd in Driebergen Rijsenburg is een onafhankelijk fullservice energie-adviesbureau. Het bedrijf regelt de financiering, denkt mee in de ontwikkeling en zorgt ervoor dat projecten gerealiseerd worden. Dit doet Stel… met een ondernemend en betrokken team van duurzame energieprofessionals. Met een werkwijze die transparant is voor alle betrokken partijen, zorgen zij voor een duurzaam eindresultaat wat  – letterlijk – energie oplevert!

Stel… is een groeiende organisatie en zocht daarom een ICT-partner die veel expertise en ervaring als Managed Service Provider (MSP) heeft. ‘Kology kwam als beste uit de bus na een selectietraject. Voornaamste redenen zijn dat Kology goed luistert naar de klant en aansluit op onze behoefte’, zegt Marieke van den Brink, Office Manager van Stel…

Een mooie match
Kology op haar beurt is verheugd dat ze Stel… mag verwelkomen als nieuwe klant. ‘Het is een organisatie die goed bij ons past, niet alleen qua omvang maar ook qua werkzaamheden’, zegt Frans Koster. ‘Een mooie match!’

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”