JS Vloeren

JS Vloeren & Kology

JS Vloeren was in 2010 Parketwinkel van het jaar. Vanuit hun ruime pand in IJsselstein werken eigenaren Martin en Wilma Blom samen met een gedreven team van medewerkers. Kology regelt sinds 2014 de IT bij JS Vloeren en heeft gezorgd voor nieuwe servers en het werken in de cloud vla Online Exchange. Netwerken en bestanden zijn nu beter beveiligd en er worden betere back-ups gemaakt.

 

Martin Blom: “Kology heeft de tijd genomen om te kijken wat voor ons de beste oplossing is, en niet de commercieel interessantste. Wij hebben verstand van vloeren maar zeker niet van computers en alles wat daarbij komt kijken. Het moet ‘gewoon’ werken. Kology zorgde er ook voor dat wij het als leken begrijpen en ermee om kunnen gaan. Kology heeft ons echt ‘ontzorgd’ en geregeld dat wij onze werkplek – indien nodig – altijd bij ons hebben."

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”