JohnWest

Met een legio aan applicaties die ook nog eens per functiegroep verschillen dienen wij goed uit te zoeken wat het beste apparaat is voor welke medewerker binnen een bepaalde afdeling. Omdat er veel variatie is in hardware die er te verkrijgen is zien onze relaties vaak door de bomen het bos niet meer. Wij zorgen jaarlijks voor een uitgebreide audit voor de “standaard” kantoor PC/ laptop, hier kijken wij naar de prijskwaliteitverhouding m.b.t. duurzaamheid, performance en algehele kwaliteit van losse componenten. Deze hardware hebben wij altijd op voorraad en kunnen wij razendsnel en geïnstalleerd op maat uitleveren. Daarnaast heb je de exotischere vraagstukken waarbij wij kijken wat voor device er nodig is om specifiekere applicaties het beste te laten floreren. Zo wordt er met verschillende teken- en calculatiesoftware gewerkt bij john West, waardoor het essentieel is dat er een snelle SSD, veel RAM-geheugen en een goede videokaart aanwezig is.

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”