Adviesburo R.I.E.T.

Adviesburo R.I.E.T. & Kology

Bij Adviesburo R.I.E.T. ontmoet u een team met gespecialiseerde ingenieurs. De ingenieurs houden zich bezig met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van landschap in en rondom woonwijken. Vraagstukken die invloed hebben op onze leefomgeving, waardoor brede kennisinzet noodzakelijk is. Hierdoor verminderen we de kwetsbaarheid en verhogen we de kwaliteit van de leefomgeving. In ons advies of plan laten wij de omgeving in zijn waarde en benutten wij de ruimtelijke mogelijkheden van de omgeving of het landschap. Een creatief, concreet en realistisch plan voor de omgeving of woonwijk is het resultaat. Samen met onze ingenieurs staan wij voor duurzame ontwikkeling en garanderen wij waarborging van de leefomgeving.

Sinds de start met Microsofttechniek is er heel veel verbeterd op het gebied van digitale samenwerking en communicatie. Zo wordt er makkelijk samengewerkt in documenten, zijn er Teams omgevingen voor projecten en is er een slim geïntegreerd intranet waarmee medewerkers centraal worden geïnformeerd.

“Applicaties zoals Microsoft Teams, OneNote, SharePoint bleken uit de mate geschikt om in samen te werken en inzien, zonder dat je constant rechten moet uitdelen. De gebruiker is geprikkeld om zich meer te verdiepen in de IT-omgeving. Het is vooral prettig dat jullie SharePoint zelf kunnen tunen, zodat je kan koppelen tussen wat gewoon tof is en wat de gebruiker echt nodig heeft” Ton.

RESULTAAT
Integraal samenwerken is makkelijker geworden met Microsoft 365
Minder complexe IT-omgeving
De gebruikers tevredenheid is enorm toegenomen!
Minder storingen en minder bezig met trouble shooten, dus meer tijd voor efficiëntie.

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”