ZELF JE WACHTWOORD HERSTELLEN

ZELF JE WACHTWOORD HERSTELLEN

Uw account is vergrendeld en u kunt niet meer bij uw data. Erg vervelend! Gelukkig kan Kology dit verhelpen door uw account te herstellen, maar voor u het weet heeft u een aantal uur productieverlies. Vooral buiten de reguliere kantoortijden kan dit een uitdaging zijn. Kan dat niet handiger?

Self-Service Password Reset (SSPR) voor Azure Active Directory (Azure AD) biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf hun wachtwoord te wijzigen of opnieuw in te stellen zonder tussenkomst van een beheerder of helpdesk. Als het account van een gebruiker vergrendeld is of als deze zijn of haar wachtwoord is vergeten, betekent dit dat de gebruiker niet meer kan werken. Normaliter neemt de gebruiker dan contact op met de servicedesk om het account te herstellen. Voordat de gebruiker weer op weg is geholpen, is er zo maar een paar uur productieverlies.

Door SSPR te implementeren kunnen eindgebruikers zelf hun account herstellen, wat uiteindelijk resulteert in minder productieverlies. Zo hoeft de gebruiker geen contact op te nemen met de servicedesk of een incident aan te melden en te wachten voordat het incident is opgepakt en verholpen.

Kology kan door middel van een aantal aanpassingen uw organisatie helpen om SSPR in te richten. De enige vereiste is dat u over Microsoft 365 business premium of standard licenties beschikt plus AD connect met Password Writeback (ook met deze vereiste kunnen wij u uiteraard helpen).

Ook met een gerust hart terugkomen van vakantie?

Aanmelden nieuwsbrief

  Lees hier meer over onze oplossingen!

  Werken in de Cloud & Hosting

  Ik wil dat IT meer bijdraagt aan mijn bedrijfsdoelstellingen.

  Beheer & Ondersteuning

  Ik wil mijn IT-beheer of ondersteuning (deels) uitbesteden.

  Persoonlijk

  Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

  Kennis

  Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

  Veelzijdig

  Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

  Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

  Neem contact met ons op

  Wij werken o.a. voor:

  “Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”