Verbeteren & vernieuwen

IT advies op maat

Heeft u vragen over computers, netwerken, cloudservices, databeveiliging of verbindingen? Wij hebben antwoord op al uw vragen! Onze adviesdiensten zijn breed. Net zo breed als de oplossingen die wij onze klanten bieden. Bij Kology adviseren wij u graag bij de aankoop van software en betrouwbare computerapparatuur. Wij streven er natuurlijk naar dat u daar lang gebruik van kunt maken. Daarbij speelt de prijs-kwaliteitsverhouding een essentiële rol.

Download de consultancy whitepaper

Verbetering van infrastructuur

Het computernetwerk vormt de ruggengraat van uw bedrijf. Wanneer dit naar behoren functioneert, hoeft u zich geen zorgen te maken. Maar u weet dat het uw bedrijf flink op z’n kop kan zetten als dit niet het geval is. Dat weten wij ook, en daarom helpen onze diensten u om potentiële problemen tijdig te ontdekken. Onze experts op het gebied van infrastructuur zorgen ervoor dat u het uiterste uit uw netwerk haalt. Een goed netwerk is immers voorbereid op continue veranderingen in de computertechnologie.

VolP Telefonie

Wilt u uw zakelijke telefonie via internet laten lopen? Dat kan heel gemakkelijk met Kology VoIP. Kology VoIP is eenvoudig en flexibel. Diensten kunnen per dag aangevraagd en opgezet worden. Volledige vrijheid dus! U haalt meer uit uw zakelijke telefonie, met minder kosten. Zo maakt VoIP een telefooncentrale overbodig, maar biedt wel de voordelen ervan. Door een vast maandelijks bedrag voor hosted telefonie blijven uw kosten beheersbaar en inzichtelijk. Met de app heeft u overzicht en kunt u zelf de zakelijke telefonie online regelen. Altijd en overal.

Download de VoIP telefonie whitepaper

Informatiebeveiliging

U hoort en ziet het tegenwoordig steeds vaker: bedreiging van de veiligheid van online informatie is een groeiend probleem voor MKB bedrijven. Daarom zijn wij scherp in het bijhouden van de nieuwste beveiligingsrisico’s. We maken gebruik van verschillende technologieën die ervoor zorgen dat uw gegevens en systemen op elk moment veilig zijn. U wilt natuurlijk geen risico’s nemen met uw persoonlijke gegevens en die van uw klanten. Hoe kwetsbaar bent u voor een slimme hacker?

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Voor technische vragen kunt u contact opnemen met de Kology servicedesk via servicedesk@kology.nl of +31 88 566 54 71.

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”