Beheer & ondersteuning

Volledig beheer van IT

We richten ons niet alleen op het oplossen van computer- en netwerkproblemen, maar we willen ze natuurlijk ook voorkomen. Ter preventie monitoren we de ICT-infrastructuur van onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Veel problemen signaleren we nog voordat ze schade kunnen aanrichten. Zo kunnen problemen direct proactief worden voorkomen.

Download de IT services whitepaper

Download de externe IT-afdeling whitepaper

Help- en servicedesk

Bij de helpdesk van Kology heeft u één vertrouwd aanspreekpunt voor al uw vragen of problemen met de hard- en software. Wij beschikken over professionele technici die vaak op afstand de diagnose kunnen stellen en het probleem direct kunnen oplossen. Van netwerk, beveiliging, hard- en software, data en e-mail tot de proactieve bescherming van Kology System Watch: onze gecertificeerde technici helpen u met al uw zakelijke computervragen of -problemen. Wij staan indien gewenst 24/7 voor u klaar.

Download de help- en servicedesk whitepaper

Managed Wi-Fi en Managed Wi-Fi Pro

Wij bieden Kology Managed Wi-Fi aan. Dit is een complete dienst, inclusief apparatuur en beheer. Uw Wi-Fi, eventueel met meerdere (gescheiden) netwerken, inclusief een ‘gastnetwerk’, wordt volledig door ons beheerd. U heeft er verder geen omkijken naar. Voor gasten raden wij een gastnetwerk aan: zij kunnen dan gebruik maken van het internet zonder dat ze verbinding maken met de server of andere interne apparatuur of data. Ook zijn hierin modules voor buiten beschikbaar.

Managed Wi-Fi Pro is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die kassaterminals of andere bedrijfskritische processen over Wi-Fi moeten kunnen gebruiken. Er zal in geen geval sprake zijn van onderbreking als de ontvanger van de ene zender naar de andere beweegt.

Download de managed WiFi whitepaper

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Voor technische vragen kunt u contact opnemen met de Kology servicedesk via servicedesk@kology.nl of +31 88 566 54 71

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”