Wat wij doen

Voor al uw IT-vraagstukken zoeken wij naar de best passende oplossing. Wilt u graag werken in de cloud of zoekt u naar een plek voor de hosting, dan bent u bij ons op het juiste adres. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren en vernieuwen van IT-technologie. Wij kunnen u advies geven over telefonie, verbetering van de infrastructuur en niet de minst belangrijke: beveiliging. Tevens bieden wij u ook beheer en ondersteuning aan. Wij nemen graag uw zorgen uithanden.

Werken in de Cloud & Hosting

Ik wil dat IT meer bijdraagt aan mijn bedrijfsdoelstellingen.

Beheer & Ondersteuning

Ik wil mijn IT-beheer of ondersteuning (deels) uitbesteden.

Kernbegrip Kology

Ons kernbegrip is ‘better’. Wij willen mens en technologie zo efficiënt mogelijk laten samenwerken. Door onze korte communicatielijnen en directe contact onderscheiden wij ons. Wij kunnen een organisatie alleen objectief adviseren als wij scherp, vernieuwend en up-to-date zijn.

Klanttevredenheid

De tevredenheid onder onze klanten is bovengemiddeld hoog. Hoe wij dit bereiken? Wij kiezen voor de persoonlijke band met onze klanten om zo het optimale resultaat te kunnen behalen. Lees meer over de ervaringen van onze klanten.

‘’Hilde Sainteromane: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op mogelijke problemen. Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Sinds zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds ik voor mezelf werk het gevoel dat alles voor elkaar komt.”

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Hilde Sainteromane: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”