Over Kology

Kology is een IT-bedrijf dat organisaties helpt om productiever en winstgevender te worden met behulp van informatietechnologie. Wij zijn vernieuwend, scherp en altijd op zoek naar gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte oplossingen.

Over Kology

Onze focus ligt daarbij op persoonlijke productiviteit, groei, continuïteit en innovatie. Wij adviseren organisaties objectief en voorzien ze van de best passende oplossing tegen een concurrerend tarief voor iedere situatie. Onze IT-oplossingen zijn ‘custom’, op maat gemaakt, en sluiten naadloos aan op de wensen en behoeften van een organisatie. Want elke organisatie is uniek. Wij onderscheiden ons daarnaast ook door de korte communicatielijnen en direct contact. Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar, schakelt snel en biedt op elk moment persoonlijke ondersteuning, zowel op afstand als op locatie. Zo kunnen organisaties al hun IT-zorgen uitbesteden aan Kology.

Waarom is IT zo belangrijk?

Automatisering, IT zoals u wilt, wordt steeds belangrijker. Niet alleen in ons dagelijks leven, maar zeker ook in het bedrijfsleven. Sterker nog: we kunnen rustig stellen dat ICT op dit moment een van de belangrijkste succesfactoren is voor een onderneming. Met dit belang neemt ook de complexiteit van IT toe. Er is geen tweede vakgebied waar de techniek zich elke drie jaar volledig vernieuwt. De ondernemer in het MKB staat voor de lastige taak een slimme ICT-strategie te bepalen, de juiste producten te selecteren en ervoor te zorgen dat de systemen op de juiste manier zijn ingericht en worden beheerd, zodat continuïteit is verzekerd.

Onze passie

Daar ligt onze passie: wij willen dat u zich kunt bezighouden met ondernemen, zonder IT-zorgen.

Sommige IT-bedrijven focussen zich op één bepaalde oplossing. Maar wij zijn ervan overtuigd dat u de beste keuze voor een IT-oplossing alleen kunt maken wanneer alle mogelijkheden en alternatieven naast elkaar worden gelegd. Uiteraard moeten ook alle mogelijke besparingen inzichtelijk worden gemaakt. Met onze expertise en financiële kijk op IT helpen wij organisaties bij het nemen van deze belangrijke beslissingen. Beslissingen die resulteren in een optimale bedrijfscontunuïteit en een zorgeloze IT-omgeving. Voor nu en in de toekomst.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Managed service
  • IT-advies
  • IT-installatie
  • Netwerkbeheer
  • Cloud diensten
  • VoIP-telefonie
  • Videobewaking
  • Mobile security

Waarom u voor Kology moet kiezen?

De ontwikkelingen op IT-gebied gaan snel. Kology loopt altijd voorop en voorziet organisaties van de beste ‘custom’ oplossingen, perfect afgestemd op alle wensen en behoeften. Toonaangevend is onze persoonlijke benadering. Onze servicedesk biedt dag en nacht technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Storingen kosten veel tijd en geld en daarom moet een IT-omgeving altijd goed functioneren. Wij nemen u de verantwoordelijkheid hiervoor uit handen en zorgen voor een optimaal stabiel systeem.

Kology bestaat uit een team van hooggekwalificeerde medewerkers die dagelijks hun ziel en zaligheid inzetten om u als klant ‘Better IT-Solutions’ te kunnen bieden.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Voor technische vragen kunt u contact opnemen met de Kology servicedesk via servicedesk@kology.nl of +31 85 401 00 40

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke benadering en service. Onze servicedesk biedt zonodig 24 uur per dag technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer u wilt.

Kennis

Door onze kennis en ervaring op het gebied van IT-technologie weten wij precies wat voor uw organisatie het best werkt. Onze specialisten kunnen daarom persoonlijk advies op maat leveren. Eén adres voor al uw IT-vraagstukken.

Veelzijdig

Of het nu gaat om hosting, werken in de cloud, IT-advies of verbetering hiervan, geen enkele vraag is ons te gek. Door onze veelzijdigheid kunnen we voor ieder IT-vraagstuk een op maat gemaakte oplossing vinden. Samen bepalen we wat het best bij u past.

Wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij werken o.a. voor:

“Frank Renfurm: “Je IT aan iemand uitbesteden is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw volkomen op Kology. De mate van betrokkenheid is zeer groot en er wordt snel geanticipeerd op problemen. Wij werken met een combinatie van Apple en Microsoft werkplekken, daarom is kennis van beide systemen van zeer groot belang. Dit hebben de mensen van Kology prima onder de knie. Superlogisch eigenlijk zo'n partner! Ik ben zeer tevreden over de expertise van Kology. Nu zij mijn IT regelen heb ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf het gevoel dat alles voor elkaar komt.”